Wedstrijdkleding

Elk Kidang lid die ook uitkomt in wedstrijden, wordt gevraagd een voorgeschreven shirt en broek aan te schaffen. Dit geldt niet voor een mini-lid.

Aanschaffen van Kleding

De Kidang Kleding voor wedstrijden en andere artikelen kun je aanschaffen via een speciale Kidang webshop De webshop is zowel voor leden als voor niet leden beschikbaar.

Passen

Als je kleding wilt passen voordat je bestelt, is dit mogelijk bij Huisman Sport 2000 in Huissen. In de winkel hangen de verschillende maten op voorraad. Wij adviseren om altijd eerst vast te stellen welke maat je het beste past en dan pas tot aanschaf over te gaan. Mocht het voorkomen dat je een artikel besteld hebt, pas het dan in de winkel als je het afhaalt. Mocht het zo zijn dat het toch niet naar je zin is, dan kan er nog worden geruild voordat de opdruk wordt geplaatst. Eenmaal bedrukt kan het artikel niet meer geruild worden.

Bedrukken en versturen

Op de wedstrijdshirts wordt standaard een opdruk geplaatst zoals de vereniging dat met de leverancier heeft afgesproken. (Met de mogelijkheden die op de site worden geboden moet je dus niets doen!) Dit bedrukken gebeurt in Huissen en over het algemeen bij individuele bestellingen bij uitlevering.

Alle bestelde artikelen worden gratis verstuurd naar Huisman Sport 2000 waar je het op kan halen. Wil je artikelen thuis gestuurd krijgen, kan dat ook tegen betaling van verzendkosten. Opdruk is alleen mogelijk als je je artikel in de winkel gaat afhalen. Je rugnummer wordt door de vereniging uitgegeven en dien je via de kledingcommissie aan te vragen via kleding@kidang.nl. Je krijgt van de kledingcommissie een formuliertje met daarop het toegekende rugnummer. Dit formuliertje dien je bij het afhalen van de kleding bij je te hebben want alleen dan zal Huisman Sport tot drukken van het rugnummer overgaan.

Aanschaf van de voorgeschreven kleding is verplicht. Voor de dames is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een GI&DI broekje. Deze is echter alleen te bestellen bij Huisman Sport 2000 in de winkel. De lange donderblauwe of witte kousen zijn niet verplicht.

Betalen

Alle bestelde artikelen reken je af in de webshop via IDeal.