Meetrainen

1. Informatie aanvragen

De meeste informatie over Kidang vind je op deze website. Lukt dat niet, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Ben je geïnteresseerd en zou je een paar keer mee willen trainen, vul dan je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Naam:*

E-mail:*

Telefoonnummer:*

Leeftijd:*

Ervaring (+ evt. toelichting)*:

*verplichte velden

 

Lid worden van Kidang?

1. Lidmaatschap aanvragen

Indien je, nadat je een aantal keren hebt meegetraind, besluit om lid te worden dan vragen we je het digitale aanmeldformulier in te vullen. In het aanmeldformulier kun je keuzes maken over  competitie spelen. Mocht je vanaf een andere vereniging komen en daarmee een NeVoBo lidnummers hebt, vermeld deze dan op het aanmeldformulier. Na afronding van je aanmelding ontvang je een aparte e-mail waar wij als vereniging goedkeuring van jouw krijgen om de contributie te mogen afschrijven middels een handtekening. Scan het laatste bestand met je handtekening in en mail het naar: ledenadministratie@kidang.nl. Ook kun je het in de brievenbus doen op: Brouwerslaan 45 in Bemmel.

3. Digitale pasfoto

De NeVoBo maakt gebruik van digitale pasfoto’s. Leden die een spelerskaart hebben die vervalt, dienen een digitale pasfoto aan te leveren! De spelerspassen moeten voor aanvang van iedere website aan de scheidsrechter getoond worden. Wanneer je nog in bezit bent van een geldige spelerskaart, ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Mocht een spelerskaart niet verlopen zijn, levert de NeVoBo geen nieuwe spelerskaart. Het is wel altijd mogelijk een nieuwe spelerskaart aan te vragen, echter zal hiervoor wel € 5,- in rekening gebracht worden. Er zijn twee manieren om een digitale pasfoto aan te leveren: 1. Het desbetreffende lid kan de pasfoto laten maken via de een vakfotograaf.  Na het maken van de pasfoto voert de fotograaf samen met het lid een aantal gegevens in: naam, adres, geboortedatum, relatiecode en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de foto bij de NeVoBo aan de lidmaatschapsgegevens te koppelen. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om ervoor te zorgen dat de pasfotoverzending op de juiste manier kan worden afgehandeld. De fotovakzaak zal de e-mailadressen op geen enkele andere manier gebruiken. Deze vorm geniet de voorkeur van de NeVoBo omdat de kwaliteit van de digitale pasfoto dan absoluut gewaarborgd is.  Laat het de ledenadministratie wel weten dat je bij een fotovakzaak bent geweest, dan hoeft er vanuit Kidang geen actie meer op genomen te worden. 2. Je kan zelf ook een foto aanleveren bij de ledenadministratie, echter moet deze wel aan een aantal voorwaarden:
–          Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
–          Van voren genomen (oriëntatie portrait)
–          Ogen goed zichtbaar
–          Kleurenfoto
–          Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
–          Resolutie 600×800 pixels
–          Verhouding 3×4, staand
–          Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Voldoet de foto aan bovenstaande voorwaarden? Stuur het dan op naar de ledenadministratie. Daar zal de digitale pasfoto gekoppeld worden aan je lidmaatschap. Van welke leden dient een digitale pasfoto aangeleverd te worden bij Kidang? – Alle spelende leden (SL) van wie de spelerskaart is verlopen. – Alle recreatieve leden (RL) die in competities en/of toernooien spelen waar kaarten worden gecontroleerd, van wie de spelerskaart is verlopen. – Alle leden die een duplicaat spelerskaart aanvragen (ook wanneer de pas nog niet zou zijn verlopen). – Coaches van wie de kaart is verlopen. Bij de foto moeten de Nevobo relatiecode, de achternaam en de geboortedatum exact zoals in bijgaand overzicht vermeld staan en worden opgegeven. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een digitale pasfoto die voldoet aan de eisen. Voor meer informatie en/of vragen kan je contact opnemen met de ledenadministratie. In ieder geval op de eerste training van het seizoen zal er een fotograaf aanwezig zijn in de sporthal om foto’s te maken, voor op de website en eventueel gelijk voor de spelerskaart.

4. Contact

Voor contact met de ledenadministratie, doe je dit met Martine van Deurzen via ledenadministratie@kidang.nl