Lid worden van Kidang?


1. Lidmaatschap aanvragen

Indien je, nadat je een aantal keren hebt meegetraind, besluit om lid te worden dan vragen we je het digitale aanmeldformulier in te vullen. In het aanmeldformulier kun je keuzes maken over competitie spelen. Mocht je vanaf een andere vereniging komen en daarmee een NeVoBo lidnummers hebt, vermeld deze dan op het aanmeldformulier.

2. Digitale pasfoto

De NeVoBo maakt gebruik van digitale pasfoto’s. Leden die een spelerskaart hebben die vervalt, dienen een digitale pasfoto aan te leveren! De spelerspassen moeten voor aanvang van iedere website aan de scheidsrechter getoond worden. Wanneer je nog in bezit bent van een geldige spelerskaart, ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Mocht een spelerskaart niet verlopen zijn, levert de NeVoBo geen nieuwe spelerskaart. Het is wel altijd mogelijk een nieuwe spelerskaart aan te vragen, echter zal hiervoor wel € 5,- in rekening gebracht worden. Je kan zelf een foto aanleveren bij de ledenadministratie, echter moet deze wel aan een aantal voorwaarden:
–          Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
–          Van voren genomen (oriëntatie portrait)
–          Ogen goed zichtbaar
–          Kleurenfoto
–          Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
–          Resolutie 600×800 pixels
–          Verhouding 3×4, staand
–          Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Voldoet de foto aan bovenstaande voorwaarden? Upload jouw foto dan vanaf de computer bij het invullen van het digitale aanmeldformulier. De digitale pasfoto zal dan gekoppeld worden aan je lidmaatschap. Van welke leden dient een digitale pasfoto aangeleverd te worden bij Kidang? – Alle spelende leden (SL) van wie de spelerskaart is verlopen. – Alle recreatieve leden (RL) die in competities en/of toernooien spelen waar kaarten worden gecontroleerd, van wie de spelerskaart is verlopen. – Alle leden die een duplicaat spelerskaart aanvragen (ook wanneer de pas nog niet zou zijn verlopen). – Coaches van wie de kaart is verlopen. Bij de foto moeten de Nevobo relatiecode, de achternaam en de geboortedatum exact zoals in bijgaand overzicht vermeld staan en worden opgegeven. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een digitale pasfoto die voldoet aan de eisen. Voor meer informatie en/of vragen kan je contact opnemen met de ledenadministratie. In ieder geval op de eerste training van het seizoen zal er een fotograaf aanwezig zijn in de sporthal om foto’s te maken, voor op de website en eventueel gelijk voor de spelerskaart.

3. AVG formulier

Na afronding van je aanmelding vragen wij jou ook het AVG formulier in te vullen en retour te mailen naar: ledenadministratie@kidang.nl. Ook kun je het in de brievenbus doen op: Brouwerslaan 45 in Bemmel.

4. Contact

Voor contact met de ledenadministratie, doe je dit met Maarten Funk via ledenadministratie@kidang.nl