Vervolg aan de zondagtrainingen
Wegens groot succes vorig volleybalseizoen, gaat Kidang in het seizoen 2015 – 2016 weer van start met het aanbieden van de zondagtrainingen.

Zo gaat het te werk
Heb je zin om mee te trainen, dan kan dat! Je hoeft je niet speciaal aan of af te melden. De trainingen vinden allen plaats in Sporthal de Bongerd onder begeleiding van deskundige trainers.

Op basis van volleybalervaring en leeftijd worden de groepen verdeeld over de velden. Voor de oude jeugd en volwassenen is er een speciale training wanneer je geen / weinig ervaring hebt met het volleybal.

Het programma ziet er waarschijnlijk als volgt uit:
09.30 – 11.00 uur: Jeugd van 3 t/m 16 jaar (inclusief eventuele ouder als begeleider)
11.00 – 12.30 uur: Voor oudere jeugd en senioren die een volgende stap zetten in het verbeteren van hun volleybaltechniek.
11.00 – 12.30 uur: Beginners training voor oudere jeugd en senioren voor het aanleren van de beginselen van het volleybal.

Wat je vaak ziet bij teamsporten is dat er weinig aanbod is voor volwassenen die weinig ervaring hebben in een specifieke teamsport. Je wordt vaak direct in een team gezet die competitie gaat spelen. Iedereen kan volleybal leren, alleen heeft het zo zijn tijd nodig. We bieden juist die oefenstof en ruimte om de beginselen van het volleybal aan te leren in een beginnersgroep.

De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Ongeacht de leeftijd, volleybalervaring en ook niet leden zijn van harte welkom. Er is altijd ruimte voor jou.